Investitor

RP Invest 1980 je građevinska kompanija osnovana 2008. godine u Kosovskoj Mitrovici, i već 15 godina je na domaćem tržištu investicionih projekata, izgradnje i izvođenja objekata različite namene.
Na teritoriji matičnog grada izgrađeno je preko 1000 stambenih jedinica – oko 70 na godišnjem nivou, a neki od najpoznatijih objekata su stambeno-poslovne zgrade Sunce 1, 2 i 3, Nina, Park, Šetalište i mnoge druge.

Od 2013. godine RP invest 1980 je prisutan na područiju grada Kragujevca, gde se od samog starta nametnuo kao jedan od lidera na području građevine. U ovom trenutku se može izbrojati preko 100 000m2 izvedenih građevinskih objekata ( Zgrade u Zmaj Jovinoj 18 i Zmaj Jovinoj 20, Stambeno-poslovna zgrada u Vojvode Putnika idr. ) a brojni kapitalni projekti su u procesu izgradnje:

Vrhunski kvalitet izvedenih radova, organizacija građenja i poštovanje rokova su osnovne karakteristike našeg poslovanja, zahvaljujući kojima smo stekli poverenje klijenata i izgradili imidž pouzdanog partnera na teritoriji čitave države.

U cilju daljeg razvoja firme i proširenja teritorije poslovanja, RP invest 1980 je prepoznao Zlatibor kao adekvatnu lokaciju za investiciju Royal Pines, kojom će se nivo kvaliteta još jednom podići na najvišu lestvicu modernog građevinarstva.