O projektu

Royal Pines je moderan objekat okružen borovom šumom, lociran nedaleko od centra Zlatibora. Mala udaljenost od centra omogućava izuzetnu konekciju sa svim sadržajima, dok ga okolni planinski ambijent čini idealnim mestom za odmor.

U okviru objekta je predviđeno 170 apartmana različitih struktura, funkcionalno prilagođenih individualnim potrebama budućih korisnika. Objekat se sastoji iz dve lamele, od kojih svaka ima poseban ulaz. Ulazni foajei hotelskog tipa će biti oplemenjeni sadržajima za socijalizaciju stanara.

Svaka od dve lamele ima podzemnu parking garažu, a veliki broj parking mesta je predviđen i u parteru.

Pored apartmanskih jedinica, objekat Royal Pines stanarima pruža mogućnost korišćenja ekskluzivnih prostora – prostranog Wellness & Spa centra sa zatvorenim plivačkim bazenom i savremenog restorana na dva nivoa.

Tehnologija, materijalizacija i opremljenost su na najvišem nivou. U izgradnji se koriste savremeni materijali koji garantuju visok nivo završne obrade, dok stepen opremljenosti omogućava bezbednost i komfor najvišeg ranga. Prirodne boje i teksture kamena i drveta formiraju fasade skladno dizajniranog objekta.

Projekat Royal Pines ima za cilj da ponudi korisnicima ultimativni doživljaj planinskog turizma.